Damelaget nærmer seg tabelltopp
Vårt damelag i 2.divisjon spilte nok et toppoppgjør når de møtte Trondheims-Ørn2 på Ørn Arena i Trondheim.
(OPPDATERT 6/5/2016 6:08:52 PM)


Kampen starter uten at noen av lagene får noe spesielt overtak i banespillet. Utover omgangen har Ørn ballen mest, men vi ligger godt samlet og det er sjelden farlig foran vårt mål. Vi har noen gode overganger, og den første store sjansen kommer når Amalie spilles fri litt ute til høyre. Hun skjærer innover mot mål, men skuddet fra 8-10 meter blir litt for løst og reddes av Ørn-keeperen. Etter 35 minutter kommer vår venstreback Solfrid på et godt løp på venstresiden, hun mottar ballen, vender bort en Ørn-forsvarer og slår et nydelig innlegg. I lufta regjerer vår toppscorer Marielle Meyer, og headingen er helt fantastisk. Hun stanger ballen fra 10 meter og Ørn-keeperen rekker ikke løfte hendene før ballen treffer nettmaskene. Bare to minutter seinere ligger vi godt samlet på egen banehalvdel når MarenS snapper en tversoverpasning i Ørns forsvarsfirer, jaget av to Ørn-spillere raser hun mot mål, og der er hun iskald når hun ruller ballen i keeperens lengste hjørne. Etter en jevn omgang så må vi være svært fornøyd med å gå til pause med tomålsledelse.

Andre omgang starter ganske lik den første. Spillet bølger frem og tilbake uten at noen klarer å tilrive seg et klart overtak. Etter ca 10 minutter er vi veldig nær å øke ledelsen ved to anledninger. Først er det Amalie som fra langt holder treffer tverrliggeren, og like etterpå smeller Marielle ballen i krysstanga fra 16-meteren. 3-0 på en av de to så hadde kanskje kampen vært punktert. I stedet er det Ørn som kommer på en av flere overganger på sin høyre side. De kommer til innlegg fra dødlinja og foran mål får en Ørn-spiller all tid i verden til å bredside innlegget i mål. Dermed ny spenning i kampen. De siste tjue minuttene foregår det meste på vår banehalvdel. Men tross for stort ballinnehav og noen cornere klarer ikke hjemmelaget å skape åpne sjanser foran vårt mål. Vi er faktisk nærmest når Amalie drar seg gjennom Ørn-forsvaret men skuddet reddes av keeper.

Vi møter et ungt men godt og ballsikkert Ørn-lag i dag. Men vi er «påskrudd» fra start, og samtlige av våre spillere løper mye. Vi viser stor vilje til å komme på riktig side når vi mister ball, og gir aldri mye plass og tid til hjemmelaget. Litt som forrige helg mot Byåsen så har vår motstander mest ball, men vi skaper de fleste sjansene og vinner derfor fortjent. Dermed ble det tre nye poeng, og vår femte strake seier etter at vi tapte åpningskampen mot Tynset. Vi er nå kun ett poeng bak Byåsen2 som topper tabellen og vi har en kamp mindre spilt enn Byåsen.

Neste helg har vi dobbeltkamp på Sunnmøre mot Volda lørdag og Hødd søndag. Klarer vi å opprettholde tryket fra Ørn-kampen så skal vi ta med oss masse poeng hjem igjen.

Kampfakta:
Ørn Arena 4.juni 2016 2.div kvinner avd.6,
Trondheims-Ørn2 – KIL/Hemne 1-2 (0-2)

Mål:
0-1 35.min Marielle Meyer (Solfrid V Hofset)
0-2 37.min Maren Snekvik
1-2 64.min Tr-Ørn

Sjanser: 2-6
Corner: 3-4

Vårt lag:
Hanne Hagen Berg – Maren Ormset, Emilie Ringset, Hilde Rosøy, Solfrid Vaagan Hofset – Amalie Hoftun Bjerksæter, Ina Vårhus, Sara Hoftun Bjerksæter, Maren Volden Snekvik – Marielle Meyer (Kristin Polden 80.min), Lovise Berg (Anniken Hagen Berg 62.min)

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin