Tre poeng, mye bra og noe slurv for damelaget!

Tre poeng og mye bra mot Træff/Gossen. Men også mye som må rettes på før neste helgs toppoppgjør borte mot Tynset.

(OPPDATERT 8/28/2016 10:01:52 PM)


Topp mot bunn skal som oftest være ganske greit. Utgangspunktet var nemlig at vi lå på topp, mens Træff/Gossen lå nest sist før denne kampen. Men høstens kamper har vist mange «rare» resultat i tilsvarende kamper, og fokus før denne kampen var derfor å unngå undervurdering og være på tå hev gjennom nitti minutter. I tillegg hadde vi en delplan om at vi skulle jobbe med å være tøff i presset og straffe Træff om de var unøyaktige i sitt pasningsspill.

Vi åpnet i «hundre», vant ballen høyt i banen, Solfrid kommer til innlegg fra venstresiden, men ballen sklir gjennom hele feltet foran bortelagets mål. Men vi får «lønn» allerede etter tre minutter, når Sara sender ballen til Marielle som alene med keeper plasserer ballen enkelt i mål fra ca ti meter. Vi fortsetter å kjøre på og skape sjanser, avbrutt av noe slurv innimellom. Amalie kommer på skuddhold fra ca femten meter, men skuddet går i stolpen. Etter 11 minutter får vi corner fra høyre. Solfrid legger som vanlig en god corner, og på bakre stolpe er Ina og får beinet ballen i mål. Etter 25 minutter er det ny corner og samme duo er i fokus. Denne gangen bruker Ina hodet til å sette inn 3-0. Tre minutter seinere er det duoen Marielle/Sara som er på farten igjen. Denne gang er Marielle servitør og Sara sikker alene med keeper. Det siste kvarteret i omgangen er vi flere ganger farlig frempå uten å lykkes med å øke ledelsen og fremdeles med slurvfeil innimellom som vi kunne blitt straffet på. Ved et tilfelle er Træff alene gjennom med Cess, men Cess er lynraskt nede og redder skuddet.

Målet for andre omgang er å fortsette å sette press på Træff, og samtidig unngå feil som vi gjorde i første omgang. Det går bra lenge, og 5-0 kommer i det 57.minutt etter at Sara stjeler ballen fra en forsvarsspiller og scorer alene med keeper. I det 70.minutt klarer Træff å sende ballen inn bak vårt forsvar og i kamp med våre stoppere og keeper Kristine klarer Træff-spissen og falle innenfor 16-meteren og dermed straffe, med påfølgende redusering til 5-1. I det 75 minutt spilles Maria gjennom og tar med seg både forsvarere og keeper på en løpetur, før hun serverer Marielle som kan sette sitt andre for dagen i nærmest tomt mål. Det siste kvarteret blir det mye rart utpå der, og selv om vi har flere sjanser til å øke, så er det Træff som får kampens siste mål, når et langskudd faller ned i krysset bak Kristine.


Ina Vårhus med en god kamp og to flotte cornerscoringer

Totalt sett er vi godt fornøyd med en klar seier og at vi skaper et lass med målsjanser i nok en kamp. Endelig lykkes Ina på corner også etter å ha vært nær fire ganger i forrige kamp mot Nidelv. Mange personlige feil og slurv fører til at Træff får en del muligheter, uten at vi noen gang er truet. Vi gjør mange bytter i andre omgang som kanskje ødelegger litt av rytmen i spillet vårt, samtidig så er det viktig å ha mange spillere «klare» til viktige kamper i sesonginnspurten. 

Neste helg venter Tynset på bortebane, en veldig viktig kamp for toppstriden. Vi reiser dit med en god porsjon selvtillit og med en følelse av at presset nå ligger på Tynset for å holde seg inne i tetstriden. 

Kampfakta:
28.august kl.1600, 2.div kvinner Hemne Sparebank Arena
 
KIL/Hemne – Træff/Gossen 6-2 (4-0)

Mål:
1-0 3.min Marielle (Sara)
2-0 11.min Ina (Solfrid)
3-0 25.min Ina (Solfrid)
4-0 28.min Sara (Marielle)
5-0 57.min Sara
5-1 70.min Træff/Gossen (straffe)
6-1 75.min Marielle (Maria)
6-2 79.min Træff/Gossen

Sjanser: 16-4
Corner: 4-1

Gult kort: Cecilie Lervik og Kristin Polden KIL/Hemne

Tilskuere: ca. 120

Lag: 
Cecilie Lervik (Kristine Stallvik 46.min) - Maren Ormset (Kristin Polden 60.min), Hilde Rosøy, Emilie Ringseth, Ann Silje Sættem (Ane Skjølberg 46.min) - Line Hoel Fossmo (Maria K Skar 65.min), Ina Vårhus (Anna V Snekvik 65.min), Amalie Hoftun Bjerksæter, Solfrid V Hofset, -  Sara Hoftun Bjerksæter, Marielle Meyer

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin