Et stort skritt nærmere kvalikplass
I en meget god og farstfylt kamp på flotte Aker Stadion er vi veldig fornøyd med ett poeng mot et sterkt Molde-lag.
(OPPDATERT 9/24/2016 11:12:36 AM)


Utgangspunktet før kampen mot Molde var ganske klart med hensyn til å vinne 2.divisjon. Molde måtte slå oss (helst med 4-5 mål) for fremdeles å ha en teoretisk mulighet. Vi ville med tre poeng være sikret seriemesterskap, og med ett poeng ville vi ha ni av ti tær innenfor. Etter 0-0 og ett poeng er det nemlig kun to store Tynsetseire (mot Byåsen og Tr.Ørn) og et kollaps hjemme mot Hødd neste lørdag som kan ta fra oss "gullet".

Inngangen til kampen for oss var god. Vi har hatt mye hvile etter siste kamp. 5-0 over Ørn gjorde at vi kom til Molde med masse selvtillit. Ankomsten til Molde ble forsinket med tjue minutter grunnet fergekø, men vi var likevel rolige og hadde god tid.

Spilleplanen gikk ut på å være tålmodige, kyniske og variere mellom lavt og høyt press. Fokuset var på konsentrasjon og tålmodighet. Sannsynligheten for at det ble få mål var stor, da det var avdelingens to gjerrigste lag som skulle møtes. det var derfor viktig å ikke være det laget som gjorde den feilen som ga motstanderen muligheten. Samtidig skulle vi være tålmodige og vente til riktig anledning bø seg.

Kampen åpnet i et vannvittig tempo for å si det mildt. Etter de første ti minuttene så hadde de fleste utespillerne noe i nærheten av innbytterpuls. Fra sidelinjen ble det gitt beskjed om å roe ned, bruke tid på dødballer og spare krefter når vi hadde muligheten. Vi lå kompakte og slapp Molde lite til i den første omgangen. Molde på sin side spilte med en god og sterk spiss, men som heldigvis ble mye alene med vårt forsvar. Sjansemessig så vinner vi første omgang, Vi har noen gode muligheter, blant annet Marielle på heading fra kort hold, men rett på keeper. Sara skudd like utenfor etter corner, og ved ett par anledninger er vi litt for seine når Molde-keeperen gir retur. Molde er likevel nærmest når de rett før pause dundrer ballen i tverrligger og ned på strek bak ryggen på Cecilie. Akkurat da var vi heldige.

En god første omgang av oss, der vi totalt sett er det førende laget. I andre omgang foregår mer på vår banehalvdel. Molde får ha ballen mye og vi  sliter med å komme i kontakt med ballfører. Vi har imidlertid bestandig nok spillere på rett side og Molde klarer ikke å produsere de helt store sjansene. I tillegg er vi kyniske foran egen eget mål og blokkerer eller avklarer det som faller ned. Hjemmelaget har mange cornere som er godt slått inne foran vårt mål, men også her er vi flinke til å rydde opp. Utover omgangen er det mange trøtte bein, og vi har ikke all verden å by på fremover. Vi er likevel veldig nær når Line ved to anledninger skjærer inn fra sin høyre side, men Moldeforsvarere får beinet ballen unna foran gode innløp i boksen. I siste spilleminutt er vi veldig nær når Lovise får ballen nesten alene på bakre stolpe, men før hun får kontroll på ballen er en Molde-forsvarer til stede og får ryddet unna.

Dermed ender en veldig god fotballkamp 0-0. Vi innrømmer gjerne at Molde er hakket bedre enn oss i denne kampen, men for fjerde kamp på rad holder vi nullen. Faktisk har vi spilt 371 minutter (mer enn 6 timer) siden vi slapp inn forrige mål (hjemme mot Træff). Viktig egenskap i kamper hvor vi ikke klarer å produsere nok sjanser til å score mål selv. Eneste nedtur i kveld var smellen som Line pådrar seg ti minutter før slutt da hun får en "kanonkule" i hodet fra kort hold. Heldigvis var det lege til stede, og sjekker utover kvelden viser at hun har fått en lett hjernerystelse. Vi håper hun fort er på beina igjen.

Vi takker Molde for en god kamp og ønsker dem lykke til videre. Takker også for muligheten til å spille på flotte Aker Stadion, det betyr mye både der og da og i "minneboka" til våre spillere.

Kampfakta:
2.div kvinner 23.9 kl.2030 Aker Stadion
Molde - KIL/Hemne 0-0 (0-0)

Gult kort:
Line Fossmo
Fride Stølen (Molde)

Målsjanser: 3-4
Cornere: 6-3

Vårt lag:
Cecilie Lervik - Maren Ormset, Hilde Rosøy, Emilie Ringseth (Lovise Berg), Ane Skjølberg (Ann Silje Sættem) - Line Fossmo (Maria Skar), Amalie H Bjerksæter, Ina Vårhus, Sara H Bjerksæter (Alvilde Ulfsnes) - Solfrid V Hofset, Marielle Meyer.

 

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin