Tap i thriller mot Grei

Dessverre forsvant poengene i sluttminuttene mot Grei

(OPPDATERT 6/13/2017 10:53:38 PM)


1.divisjon kvinner kalles ofte for «Tivoliligaen», og det med god grunn ser det ut til. For i denne avdelingen finnes ikke lette kamper og alle kan slå alle. Etter å ha slått topplaget Åsane på bortebane forrige helg måtte vi denne gang se at alle poengene gikk til Grei som lå nest sist på tabellen før kamp, men som nå har passert oss på tabellen og er på 7.plass.

Vi forventet at Grei skulle være et tøft lag som ville være aggressive og tøffe i duellene, og det var akkurat slik de fremsto. Spesielt de første ti minuttene av hver omgang så presset de oss høyt og vi hadde mer enn nok med å holde dem fra livet. Men etter hvert klarte vi å komme mer med og kampen jevnet seg ut. Vi var effektive mot Åsane sist, og det så ut til at vi skulle følge opp på samme måte mot Grei. For etter 21 minutter skaper vi vår første mulighet, og etter glimrende forarbeid av Ane og Sara viser endelig Marielle målteft når hun vender bort en Grei-forsvarer og dunker ballen i bortre kryss med sin dårligste fot, venstre. Resten av omgangen er forholdsvis jevn uten de store mulighetene for noen av lagene.

Andre omgang åpner på samme måte. Grei går ut med høyt press i et forrykende tempo og er veldig nær utligning når en av deres spillere får godt treff fra ca. 20 meter, men ballen smeller i tverrliggeren. Ut over omgangen kommer vi nok en gang bedre med og i en ti minutters periode midtveis i omgangen er vi veldig nær å øke ledelsen når vi får flere cornere på rad. Først header Ina, men Grei sin keeper klarer å bokse til ny corner. På neste er vi enda nærmere når det først avklares fra strek og returen går via to Grei-forsvarere og stryker oversiden av tverrliggeren til tredje strake corner, også på denne er vi nær scoring men headingen til Ina går utenfor. I stedet er det Grei som skal klare å score. Et frispark skrått fra ca. 25 meter slås inn i feltet, og en Grei-spiller får ganske uhindret gå opp å heade ballen i mål. Og bare fem minutter seinere får vi nok en kalddusj når et langskudd går i mål via hendene til Karen. Men vi ga oss ikke, og Nora klarer å presse frem en ny corner. Denne avklares i første omgang men lander ca. på 16-meteren hvor Maren får stjernetreff på hel volley og ballen går i en bue og faller ned i lengste kryss. Dette kunne jo vært en herlig avslutning på en underholdende fotballkamp, men det ser ikke ut til at vi evner å spille uavgjort denne sesongen, for nok en gang avgjøres det i sluttminuttene. Et gjennomspill som vi ser ut til å ha kontroll på snappes av en Grei-spiss og i et forsøk på å stoppe henne klarer Hilde å touche henne på hælen, og straffesparket så ganske opplagt ut. Greis rutinerte kaptein Young gjorde ingen feil og avgjorde dessverre kampen til fordel for jentene fra Groruddalen.

Fryktelig surt naturlig nok, og en tung søndagskveld for spillere og støtteapparat. Men i ettertid skal vi være fornøyd med at vi nok en gang har bidratt til en underholdende fotballkamp og laget en thriller foran nesten 300 tilskuere, det er absolutt ingen grunn til å sitte hjemme når vi spiller. Nå skal vi benytte kommende uke godt til trening og hvile, og humøret er garantert på topp igjen før vi reiser nordover til Alta neste helg.

 

 

Kampfakta:
11.juni kl.1430 Hemne Sparebank Arena, 1.div kvinner
KIL/Hemne – Grei Kvinner Elite 2-3 (1-0)

Tilskuere: 287

Sjanser: 5-10
Corner: 6-2

1-0 21.min Marielle (Sara)
1-1 72.min Grei
1-2 78.min Grei
2-2 83.min Maren
2-3 89.min Grei (straffe)

Vårt lag: Karen Oline Sneve – Ann Silje Sættem, Solfrid V Hofset, Hilde Rosøy, Ane Skjølberg – Amalie H Bjerksæter (Nora H Olsen fra 69.min), Ida Bjørnbet, Ina Vårhus (Line Fossmo fra 81.min), Maren Snekvik, Sara H Bjerksæter - Marielle Meyer

Ubenyttet: Malin Hunderi, Cecilie Lervik, Alvilde Ulfsnes, Maria Skar

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin