Kjedelig slutt på vårsesongen – Men vi holder humøret oppe

Med tre strake tap før ferien falt vi noen plasser nedover tabellen, men vi kan uansett ta fotballferie på riktig side av nedrykksstreken.

(OPPDATERT 7/3/2017 11:09:47 PM)


 Hjemmekampen mot Kongsvinger forrige helg og helgas kamp borte mot Fart hadde mange likhetstrekk. Ikke bare taper vi begge med 2-0, det er også to kamper hvor vi henger godt med innledningsvis, men hvor vi ikke klarer å sette sjansene våre. I tillegg så virker alle baklengsmålene litt for lettkjøpte.

Mot Fart fikk vi oss en kalddusj allerede etter seks minutter når Fart kontrer og scorer etter at vi har hatt corner. Like etter har vi en enorm mulighet til å utligne når Sara spilles gjennom av Nora, men avslutningen alene med keeper går dessverre over mål. Etter tretten minutter får hjemmelaget frispark fra nesten 35 meter. Frisparket slås inn i vår målgård, ballen spretter en gang på det søkkvåte kunstgresset og videre opp i krysset til høyre for Karen i vårt mål. Vi har to store målsjanser like etter dette, blant annet når Maren stikker tåa frem på en ball som går gjennom hele feltet, men ballen treffer mer eller mindre keeperen i ansiktet før hun får kontroll på ballen. Resten av omgangen er jevn med få sjanser til begge lag. I andre omgang må vi selvfølgelig satse hardt fremover, men vi klarer ikke å skape det helt store trykket mot hjemmelagets mål. I stedet er det Fart som utnytter at vi står høyt og er nær ved å straffe oss ved noen anledninger. Det nærmeste de kommer er et mål som blir annullert for offside.

Dette var altså vårt tredje strake tap, og vi føler ikke at vi kommer opp mot vårt beste denne gangen heller. I banespillet så er dette kanskje de tre jevneste kampene vi har spilt, men vi er ikke kyniske nok foran begge mål for tiden, og dette er noe vi må jobbe med frem mot høstsesongen. Av lyspunkter mot Fart noterer vi oss gode innhopp fra Malin og Line, samt fra debutant Sara Volden Snekvik som fikk sine første 10 minutter med 1.divisjonsfotball.

Vi tar fotballferie med 9 poeng etter ti kamper, og vi ligger akkurat over nedrykksstreken. Selv om tre strake tap på tampen ødelegger noe av helhetsinntrykket så må vi fokusere på det som har vært positivt gjennom vårsesongen. Med unntak av to kamper har vi vært fullt på høyde med alle motstanderne og vi ligger også i rute for å klare målsettingen om å holde plassen. For plasseringen sin del skulle vi gjerne tatt flere poeng fra lagene rundt oss på tabellen, i stedet for topplagene Lyn og Åsane, men samtidig viser det at vi kan slå absolutt alle lagene i denne avdelingen. Vi har blitt kjent med nivået på våre konkurrenter, og vi har tilvendt oss et større tempo og tøffere dueller enn nivået vi spilte på i fjor, dette skal vi nyte godt av i høstsesongen. Nå tar vi tre uker «sommerferie», men spillerne har fått klare arbeidsoppgaver og skal være i god form når vi møtes til første trening 24.juli. Utsattkampen mot Bossekop skal spilles lørdag 12.august, og før den tid skal vi sannsynligvis spille to treningskamper mot Molde og Tr.Ørn.

Vårt 2-lag i 3.divisjon har også gjort sine saker svært bra. Også her er det overordnede målet å holde seg i divisjonen, og akkurat nå er vi nærmere toppene enn bunnen. Dette har blitt en veldig fin arena for våre nest beste og yngste spillere, og spesielt i kampene mot topplagene Verdal og Sokna har vi prestert på et solid nivå.

 


Kampfakta (Kongsvinger og Fart):


24.juni kl.1300 Hemne Sparebank Arena, 1.div kvinner
KIL/Hemne – Kongsvinger 0-2 (0-1)

Tilskuere: 455

Sjanser: 4-6
Corner: 2-5

0-1 7.min Kongsvinger
0-2 84.min Kongsvinger

Vårt lag: Karen Oline Sneve – Ann Silje Sættem, Solfrid V Hofset, Hilde Rosøy, Ane Skjølberg (Line Fossmo fra 84.min) – Nora H Olsen, Amalie H Bjerksæter (Emilie Ringset fra 74.min), Ida Bjørnbet, Maren Snekvik, Sara H Bjerksæter - Marielle Meyer

Ubenyttet: Malin Hunderi, Cecilie Lervik, Alvilde Ulfsnes, Maria Skar

1.juli kl.1500 Fart Kunstgress, 1.div kvinner
Fart - KIL/Hemne 2-0 (2-0)

Tilskuere: 115

Sjanser: 5-3
Corner: 4-3

1-0 7.min Fart
2-0 13.min Fart

Vårt lag: Karen Oline Sneve – Emilie Ringseth (Malin Hunderi fra 57.min), Solfrid V Hofset, Hilde Rosøy, Ann Silje Sættem (Sara Snekvik fra 83.min) – Nora H Olsen, Amalie H Bjerksæter (Emilie Ringset fra 74.min), Ida Bjørnbet, Maren Snekvik, Sara H Bjerksæter - Marielle Meyer (Line Fossmo fra 65.min)

Ubenyttet: Cecilie Lervik

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin