Tap i 1.div mot Ranheim
G19 1.div KIL/Hemne - Ranheim 0-3 (0-2 til pause)
(OPPDATERT 5/12/2012 7:04:53 PM)

Atle Karlstrøm
Ut fra lagoppstillingen til Ranheim skjønte vi at dette ville bli en tøff kamp. Ranheim kom med toppet lag som skulle spilles inn til neste NM cuprunde for junior. Mange av samme spillerne var også på besøk i Ånesøyan mandag og spilte mot vårt A-lag.

Men kampen skal spilles først, og klarer vi å ha trua på egne ferdigheter kan det gå vegen. I forrige kamp mot Melhus var vi gode på agressivitet, høyt press og 2-touchspill. Klarer vi å ta med oss litt av det i neste kamp kan vi slå antatt bedre lag.

Kampen begynte jevnt, men vi merket at Ranheim var et godt lag som gjorde få feil, derfor klarte vi ikke å skaffe oss mange sjanser. Men det hadde heller ikke Ranheim, før i det 24. min da vi mister ballen på midtbanen og de klarer å lobbe over Rune i mål.
Etter 30 min kunne vi ha utlignet ved Fredrik som hadde bare keeper igjen, men i stedet får de 0-2 rett før pause i det 45.min.

I pausen snakket vi om å tette rommet mellom forsvaret og midtbanen. Vi ga dem for store rom i 1.omg og gjorde det vanskelig for oss selv da det ble store avstander i laget vårt.

Ranheim hadde flere gode spillere. En av disse var spissen. Etter 10 min i 2.omg gjorde han en fin enkeltprestasjon da han snudde seg med motspiller i ryggen og satte inn 0-3, noe som ble sluttresultatet.

Det skulle vært artig å møte Ranheim med sine beste juniorer mot KIL/Hemne sine beste juniorer. Det ville helt sikkert blitt en jamn og spennende kamp.

Laget:
Rune Rustli

Mads Island
Bjørn Schei
John Øyvind Polden
Kensis Graadal

Erlend Hansen
Martin Langmo Karlstrøm
Lars Wingan

Håvard Bakken
Fredrik Sødal
Esten Øien

Kristian Haugen (debuterte) og Joakim Bjerknes kom inn underveis i kampen
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin