Nytt poeng mot Sverresborg
G19 tok sitt fjerde poeng i 1.div ved å spiller uavgjort 2-2 borte mot Sverresborg søndag.
(OPPDATERT 6/3/2012 1:47:21 PM)

Atle Karlstrøm
På juniornivå har Sverresborg tradisjonelt vært en vansklig motstander i flere år. Men statistikk og tradisjoner kan endres.

Vi begynte kampen godt, og hadde et grep på kampen første 35 min. Joacim Fillingsnes samspilte med Erlend Hansen i 23.min, og skoret i korthjørnet fra 8 m. 1-0 til oss, noe som var fortjent nok til da. Men Sverresborg slapp også gjennom noen ganger, og fikk et mål annulert før de igjen fikk ballen godkjent i mål. Det sto 1-1 etter 38 min som ble pauseresultatet.

2.omg kom Sverresborg med mer tempo. Vi ble løpende i mellom og kom ikke inn i kampen. Sverresborg tar ledelsen 2-1 allerede i det 49.min, på samme unødvendige måten som første målet der vi ikke duellerer nok i egen 5 meter.
Vi kjemper oss gjennom omgangen, og kommer mere med etterhvert. Men vi klarer ikke å skore før Lars Wingan får ballen trillende i mot seg og fyrer av fra 30 m i mål lavt i hjørne. Da har vi kommet til 90 min, og resten av kampen foregår på midtbanen.

Det kan vise seg å bli et viktig poeng når status settes opp. 1.div laget har nå 4 poeng. Det står igjen 4 kamper. Vinner vi 2 av disse har vi 10 poeng, noe som trolig er nok for å holde oss i divisjonen. Men det kan bli tøft da våre juniorer er med både på senior 3.div og 4.div spilling. Vi gjør alle vårt beste så ser vi hvordan det går.

Laget i 4-2-3-1:
Rune Rustli

Ulrik Sandvik (bytte Håvard Bakken 70 min)
Bjørn Schei
John Øyvind Polden
Johan Rennemo

Petter Hegvik (bytte Esten Øien 60 min)
Martin Karlstrøm

Erlend Hansen
Lars Wingan
Joacim Fillingsnes

Fredrik Sødahl
  
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin