Tap i NM-cupen
Søndag slo juniorene Buvik 6-0 i cupen. Tirsdag kveld ble det imidlertid tap 5-0 borte mot Sverresborg...og dermed vips er vi ute av NM.
(OPPDATERT 3/13/2013 5:56:05 PM)

Atle Karlstrøm
Det gikk fort i svingene for årets cup-NM. Søndag vant vi første kampen, mandag fikk vi vite av kretsen at vi skulle møte Sverresborg til helga. Men til helga er de eldste på skoletur til England, og andre er på veg til Tyrkia på treningsleir med A-laget. Dermed ble det å hive seg rundt for å finne ny kamptid, der vi sammen med Sverresborg og kretsen fikk ordnet med buss, sjåfør, bane og dommere. Tirsdag kveld kjørte vi til byn. Spilte kampen 21.00 på Havstein (fikk treningstida til A-laget vårt i byn), og var hjemme igjen ca halv to. Flaks at spillerne hadde skolefri på onsdag.

Vi visste at Sverresborg var et godt lag. I fjor høst var de det fjerde beste jr.laget i Trøndelag. Til denne kampen stilte de også sterkt med 6 spillere som spiller vanligvis i 3.div seniorfotball.  

Vi var likevel optimistiske inn mot kampen. Vi har i år et godt juniorlag når vi stiller på vårt beste, og vi var heller aldri underlegne i banespillet på Havstein. Men i løpet av 12 min før pause ligger vi plutselig under med 3-0, noe som gjorde det vanskelig resultatmessig å vinne denne kampen.

2.omg ble som den første, der vi spiller mye god fotball, men det er Sverresborg som avslutter kampen med å skore 2 nye mål. Dermed ble resultatet noe stygt. I garderoben etter kampen ble vi fort enige at vi på lang nær var 5 mål svakere enn bylaget
Har vi spilt kampen om igjen, er vi ikke sikre på hvem som har fått riktig HUB. Så jevn var kampen.

Laget i 4-3-3:
Rune Rustli

Kristian Haugen (Kim Schei 45. min)
John Øyvind Polden
Håvard Meek (Erlend Sødal Fagerhaug 70. min)
Johan Rennemo

Lars Wingan
Martin Langmo Karlstrøm
Håvard Bakken

Joacim Fillingsnes
Espen Øien
Torgrim Oddan (Espen Bjerkens 45.min) 
 

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin