Seier i serieåpninga
Samme kveld som A-laget spilte cupkamp mot Ranheim onsdag, reiste juniorlaget til Melhus for å starte årets serie. Det ble en fin åpning med seier 3-1.
(OPPDATERT 4/17/2013 10:46:05 PM)

Atle Karlstrøm
G19 valgte å stille lag i 2.div denne vårsesongen. Melhus har hatt gode juniorlag de siste årene, og har vært blant de 5 beste i Trøndelag. Så vi var spente på hvilket lag de har i år.

Kampen startet i et stort tempo, der mange spillekåte gutter på begge lag skulle vise fram hva de har trent på i vinter. Etter 10 min med mye fram og tilbake er det Torgrim Oddan som får skutt fra 7 meter etter samspill med Esten Øien og Martin Karlstrøm.
Kampen fortsatte å bølge. Melhus fikk korner i 18.min som vi fikk klarert. Martin får ballen litt innpå egen banehalvdel og begynner å løpe mot mål med ballen i føttene. Han får hjelp av Torgrim, der de sammen får en 2 mot 2 situasjon. Martin fortsetter selv med ballen helt til han skorer 2-0. I løpet av omgangen hadde vi 2 såkalte 100%-sjanser, så 2-0 til pause var ikke ufortjent.

Vi var forberedt på stort press fra Melhus i starten av 2.omg. Likevel kommer mål i mot 2-1 etter 5 minutter ut i 2.omg. Kampen står da og vipper litt utover omgangen, men etter 35 min får vi punktert kampen der Edvart Skar kommer i stor fart på et flott innlegg av Joacim Fillingsnes.
  
Vi stilte med en 16-mann stor tropp: Asbjørn Øyan Solheim, Kristian Haugen, Kim Schei, Erlend Fagerhaug, Håvard Meek, Espen Bjerknes, Martin Karlstrøm, Joakim Hårstad, Petter Hegvik, Johan Rennemo, Andreas Råket, Torgrim Oddan, Joacim Fillingsnes, Ole Runar Gillebo, Esten Øien, Edvart Skar.

Kretsen har satt opp kampstart 20.30 på denne kampen, så klokken ble nærmere 01.00 før alle var hjemme i seng. Det er nok litt for sent når det er skole dagen etterpå.

Neste kamp er tirsdag kl 19.30 hjemme mot Natoinal.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin