Artig med seier igjen
Mandag kveld besøkte juniorene Buvik for å spille sin femte seriekamp for året. Vårsesongen startet med 2 seire, så ble det 2 tap, derfor var det godt å kjenne på seieren igjen. 
(OPPDATERT 5/14/2013 10:33:24 PM)

Atle Karlstrøm
Kampen endte med seier 4-1, etter at det sto 1-1 til pause. 

På spillermøtet før kampen var det tre ting som sto på papiret. Det var førsteforsvar, pasningssikkerhet og positiv stemning. 
Førsteforsvar har vi trent mye på etter de to tapene våre. Det gjelder å være ekle og vanskelige å spille i mot. Og så var vi ikke veldig treffsikre med pasningene i forrige kampen, så der måtte vi skjerpe oss. Hvor på banen en treffe med pasningen, og hvor kan en tillate mer risikopasninger?
Det gikk også rykter om negativ stemning i laget i forrige kamp. Så da måtte vi spørre oss hvorfor vi spiller fotball?? og det er faktisk fordi det er artig. Så hvorfor skal det være negativt stemning ute på banen under en kamp da?

9 min 0-1 Torgrim Oddan ble gjennomspilt av Joacim Fillingsnes
22 min 1-1
52 min 1-2 Joacim blir spilt fri av Håvard Bakken
54 min 1-3 Torgrim putter sitt andre etter utspill fra Rune som Pål demper og sentrer videre Torgrim.
83 min KIL/Hemne bommer straffe
90 min 1-4 Pål Fredrik Simonsen tar ned et overlegg og lurer ballen forbi keeper.

Vi lyktes mye med taktikken vår, og var gode de første 25 min i 1.omg, og det meste av 2.omg. 

Troppen: 
Rune Rustli, Kristian Haugen, Lars Bjørnar Vist, Espen Bjerknes, Pål Fredrik Simonsen, Ole Runar Gillebo, Andreas Råket, Håvard Bakken, Johan Rennemo, Martin Karlstrøm, Joacim Fillingsnes, Kim Andreas Schei, Torgrim Oddan, Edvart Skar, Joakim Hårstad.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin