Imponerende 4-1 seier over Strindheim
G19 vinner 4-1 over Strindheim hjemme i Ånesøyan onsdag kveld. Ved pause ledet vi 2-0. All honnør til spillerne for en godt gjennomført kamp.
(OPPDATERT 8/13/2013 10:07:41 PM)

Atle Karlstrøm

Strindheim er av klubbene i Trondheim med sterkest tradisjoner. De driver seriøst og har aldri dårlige lag. G19 laget til Strindheim var skuffet over å ikke kvalifisere seg til vårens 1.div, og var også skuffet for ikke å vinne serien i 2.div vår (ble nr 2) sånn at det ble opprykk til 1.div nå i høst. Derfor er det veldig bra av oss å slå et godt hardtsatsende Strindheim 4-1. 

Vi har som mål å bli blant de 5 beste i høstens 2.div. Det vil gi oss automatisk plass til neste års kvalifisering til 1.div. Det har vært artig med G19 i 1.div igjen.

Kveldens kamp starter med et par Strindheimsjanser, men vi kommer fort inn i kampen etter dette og føler vi kontrollerer store deler av 1.omg. Vi slipper ikke Strindheim til, og gir de aldri fred til å trille ball seg i mellom. Høyt samlet press og hurtig opp i motstanders ballfører var to ting vi skulle gjennomføre. Det tredje momentet var å spille vårt spill med 1 touch og 2 touch, noe vi trener en del på. Vi må si vi lyktes med det aller meste denne gang, og Strindheim ga delvis opp sånn halveis ut i 2.omg.

 

Målene:

30 min 1-0 Torgrim Oddan

35 min Asbjørn Solheim redder straffe

41 min 2-0 Håvard Meek

48 min 3-0 Torgrim

57 min 4-0 Espen Bjerknes

93 min 4-1 Strindheim

 

Laget:

Asbjørn Solheim – keeper 

Kim Schei (Eirik Fillingsnes 45. min)

Håvard Meek

Johan Rennemo

Kristian Haugen (Lars Bjørnar Vist 70. min)

 

Erlend Fagerhaug

Lars Wingan

Håvard Bakken

Andreas Råket (Ole Runar Gillebo 65. min)

 

Torgrim Oddan

Espen Bjerknes

 

Gratulerer til guttene for en solid gjennomført kamp, og «Girri’n» satt som et skudd i garderoben etter kampen.

 

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin