Uavgjort og 3.plass
0-0 og 1 poeng mot Meldal/Orkla2 onsdag kveld førte oss til 3.plass i høstens serie i 2.div G19. Oppsummert ble det 6 seire, 1 uavgjort og 2 tap.
(OPPDATERT 10/11/2013 8:00:37 PM)

Atle Karlstrøm
Vi var egentlig ikke fornøyde med 1 poeng borte mot Meldal/Orkla2. Vi ønsket oss seier med over 4 mål i målsiffer, noe som ville gitt oss 2.plass. Samtidig var det viktig å ikke tape, for 0 poeng har gitt oss 4.plass.

Høstens siste kamp er tid for oppsummering. Vi snakket før kampen om alt vi har trent på og lært om i høst, alle temaene og alle momentene: Duellspill 1 mot 1, utfordre 2 mot 1, kontringer for og i mot, hvordan presse høyt, hvordan spille oss ut, vinklet pasningspill, utnytte korridorene, danne trekanter, og ikke minst pasninger 1 og 2 touch med tempo og presisjon. I siste kampen skal alt helst komme naturlig, så i kampen gjaldt det å senke skuldrene og ha det artig.

Vi hadde ballen klar mest på Storås, men dette var kampen da ballen ikke ville i mål. Noen ganger blir det sånn. 

Laget og benyttede spillere: 
Asbjørn Solheim

Joakim Hårstad
Håvar Meek
Johan Rennemo
Kristian Haugen/ Eirik Fillingsnes

Erlend Fagerhaug
Torgrim Oddan
Martin Karlstrøm
Håvard Bakken/ Andres Råket

Espen Bjerknes/ Edvart Skar/ Ole Runar Gillebo
På Simonsen
 
Det neste som skjer er Dahle cup 25.-27.oktober. Vi har meldt på 2 lag i femmerfotball. Den helga legger vi oss inn på skole i Kristiansund. Det bli tett, trangt, rotete, mye lukter, hardt å ligge, varmt om natta, snorking...altså veldig sosialt. Det gler vi oss til.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin