Seier over Tynset
Juniorene spilte sin andre av tre kamper i kvalifiseringen til vårens 1.div. Tynset gjestet Ånesøyan lørdag, der våre juniorer vinner 3-0.
(OPPDATERT 2/15/2014 7:58:39 PM)

Atle Karlstrøm
En skal helst ikke snakke om spillerne en ikke har tilgjengelig, men heller konsentrere seg om troppen som er spilleklar. Men det er artig å snakke i ettertid likevel, bare for å vise fram bredden klubben nå har i juniorgruppa.   
Takk til 98-erne Knut Bugten, Magnus Hofset og Odin Sødal Fagerhaug som alle tre debuterte på juniorlaget. Det kom godt med når keeper Asbjørn Solheim er skadet, Erlend Fagerhaug, Håvard Meek og Edvart Skar er på skoletur, Eirik Fillingsnes er bortreist og Martin Karlstrøm er febersyk. 

1.omg begynte noe nervøst og rotete. Selv om vi skapte en del kombinasjoner på kant, og fikk spilt oss til flere målsjanser, så var det også enkle ballmiss og rotete pasningsspill. Men Tynset var heller ikke stort bedre, så vi skorer målene og leder 3-0 til pause. I en midtperiode i 1.omg kunne Tynset ha skoret et par mål, men heldigvis for oss var vikarkeeper Kim Schei både god og heldig i avgjørende situasjoner.

2.omg var vi det styrende laget, og spilte trygt og solid på stillingen 3-0. Tynset hadde vel ingen sjanser i denne omgangen.

Målene:
11 min 1-0 Pål Simonsen tar ned ei pasning fra Ole Fredrik Spjøtvold og skorer 
18 min 2-0 Torgrim Oddan skorer fra 18 m
40 min 3-0 Pål kontrer inn sitt andre mål

Laget:
Kim Schei - Lasse Løfaldli, Joakim Hårstad, Johan Rennemo, Kristian Haugen - Ole Fredrik Spjøtvold, Torgrim Oddan, Håvard Bakken, Espen Bjerknes - Emmanule Ssenkayi, Pål Fredrik Simonsen.
Benyttede innbyttere: Knut Bugten, Magnus Hofset, Odin Sødal Fagerhaug 

Vår siste kamp i 1.div.kval er hjemme mot Sverresborg søndag 23.feb kl 15.00. De 2 første lagene i puljen på 4 går videre. Vi har nå 6 poeng og leder pulja, men taper vi med mer enn 4 mål mot Sverresborg er det Sv.borg og Ranheim som får spille 1.div. Så dette kan fortsatt være spennende...
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin