Juniorlaget godt i gang med sesongforberedelsene
Juniorlaget spilte i helga sin første treningskamp for sesongen borte mot Ranheim og vant 5-4, etter å ha ledet 2-1 ved pause.
(OPPDATERT 2/20/2011 8:44:13 PM)

Henry Sødahl
I og med at vi ble nr. 3 i fjor, er vi kvalifisert for 1. divisjon junior i vår. I tillegg har vi meldt på et lag i 2. divisjon, slik at det blir mange kamper når sesongen starter.
Vi startet treningene først på januar og trener 5 fellesøkter i uka. Guttene har et imponerende treningsoppmøte og viser en god innstilling.
I helga spilte vi vår første treningskamp borte mot Ranheim. Ranheim er et av trøndelags beste juniorlag og vi var derfor spente på hvordan vi lå an. Guttene spilte en meget bra kamp og vi vant 5-4 etter å ha ledet 2-1 ved pause. Scoringene i første omgang ble besørget av Ørjan og Håkon. Vi spilte en god 1. omgang hvor vi hele tiden prøvde å bygge opp bakfra å spille ballen langs bakken. Vi hadde også flere flotte angrep.
Selv om vi gikk opp til 3-1 tidlig i andre omgang, miste vi mye av strukturen i laget og de 20 første minuttene av 2. omgang var dårlige av oss. I denne perioden gikk  Ranheim opp til 4-3. Vi klarte å samle oss igjen og hadde en god avslutning på kampen.
Scoringene i 2. omg. var ved Jonas, Ørjan og Brynjar.
Alt i alt er vi meget godt fornøyd med kampen. Vi møter et godt lag og selv om kampen kunne vippet begge veier, var det mye positivt å ta med seg videre. Vi lyktes godt med å bygge opp spillet bakfra, mye bra kombinasjonsspill framover på banen hvor det var mange gode løp foran ballfører
Laget:
Rune Rustli - Bjørnar O. Solberg - Petter Lernes - Asbjørn Johansen - Mats Karlstrøm - Jonas M. Nilssen - Brynjar V. Snekvik - Petter Sødahl - Ørjan Valstrand - Fredrik D. Sødahl - Håkon Aarvaag - Ken A. Graadahl - Magnus Lie - Lars K. Wingan
Neste helg møter vi Byåsen 2 på lørdag og Byåsen 1 på søndag til nye treningskamper.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin