Seier for junior i NM
Det ble seier 4-1 over Nidelv i NM Telenor Cup lørdag ettermiddag. Tremålseier er en grei seier, men vi må nok vise enda mer skal det bli kirsebærspising med de store utover i cuprundene. 
(OPPDATERT 3/17/2012 7:18:52 PM)

Atle Karlstrøm
Vi snakket om tre ting før kampen: Presse høyt, ta jobben tilbake når vi taper ballen, og ha få berøringer med ball for å få tempo i pasningsspillet. De to første momentene gikk som planlagt. Vi tok rimelig tidlig tak i kampen og slapp ikke Nidelv til med så veldig mange sjanser i løpet av kampen. Men tempoet i pasningsspillet er ingenting å skryte av. Sirup ble nevnt i Ånesøyan, og sirup har ikke noe med hurtighet og tempo i spillet og gjøre. 
Vi gikk i ei felle denne gangen som er lett å gå i. Når en spiller mot et lag som gir bort mye tid og rom, er det fristende å senke eget nivå til selv å bruke mer tid og mer rom...i stedet for å utnytte dette til å spille hurtig tempo og valse over motstanderen. Men bevares, vi vinner med tre mål og skal være fornøyde med det. Fint å finne momenter vi skal bli bedre på :-)  

Etter 25 min blir keeper Rune Rustli utvist. Han får et svakt tilbakespill fra medspiller, en Nidelvspiller snapper ballen og Rune kommer i et dilemma der han må ta stilling til enten å rygge eller å rykke ut for å snappe ballen. Rune velger det siste, tar ballen, men dessverre faller også Nidelvgutten. Rune stakkar må rusle av banen, og Bjørn tar på keeperhanskene resten av kampen. Rune må stå over neste cuprunde, så Bjørn må kanskje på med hanskene om ikke så lenge. 
Med en mann mindre på banen måtte vi justere litt på laget og taktikken. Vi gikk fra 4-2-3-1 til 4-1-3-1, og justere ned presshøyden. Nidelv tok tak i kampen i ca fem minutter etter utvisningen, og så ble det med det.    

Målene:
70 min    1-0 Håkon header inn et frispark fra Jonas       
74 min        2-0 Jonas tar corner. En Nidelvspiller sleivsparker ballen i mål       
78 min    3-0 Lars får pasning fra Martin og skyter fra 20 m lavt i høyre hjørne          
79 min    3-1
83 min    4-1 Jonas frispiller Martin på høyre side som setter ballen like forbi keeper        

 

Laget:

                                                     RuneRustli

Bjørn Schei      Kensis Graadal       John Ø. Polden       Johan Rennemo

                              Lars Wingan                       Jonas M Nilsen

        Joacim Fillingsnes        Brynjar Snekvik           Fredrik Sødahl

                                                   Håkon Aarvaag    

Erlend Hansen og Martin Karlstrøm inn for Joacim og Fredrik 45 min
Joakim Bjerknes, Torgrim Oddan og Esten Øien inn for Johan, Lars og Håkon 83 min

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin