To tap og like blid

Fredag kveld var 2.div laget junior på Krokus cup i Buvika. Vi tapte begge kampene med 2-0, men var likevel godt fornøyde med prestasjonene.

(OPPDATERT 3/24/2012 2:41:54 PM)

Atle Karlstrøm

Vi kom til Buvika og var forberedte på 3 kamper a 2x25 min, men fikk spille bare 2 kamper a 2x20 min pga arrangøren har fått avmeldinger av lag i siste liten. Vi spilte først mot Meldal, slapp inn ett mål i hver omgang og tapte 2-0. Vi åpnet bra, og spilte fin angrepsfotball med få ballberøringer i 1.omg. Men i 2.omg glemte vi oss litt, begynte og føre ball, og spillet stoppet opp.

Etter 45 min pause, var vi klare for kamp nr 2 som var mot Orkla. Der begynte vi som vi avsluttet mot Meldal, men hevet oss og fikk en god 2.omg. Ett mål i mot i hver omgang gjorde derimot av vi igjen tapte 2-0.

Oppsummert var vi tross to tap ikke skuffet. Vi møtte Meldal som vi møter i 2.div, og Orkla som 1.div-laget skal møte i serien. Vi ser at vi er like gode fotballspillere som våre motstandere ….og vel så det. Så dette lover godt. Det gjelder bare å holde humøret oppe og ha trua på egne ferdigheter J

Følgende 14 spillere var med: Kristian Haugen, Johan Rennemo, Håvard Bakken, Joakim Bjerknes, Torgrim Oddan, Martin Langmo Karlstrøm, Andre Kilen, Rune Rustli, John Øyvind Bæbb Polden, Ingebrigt Mjønesaune, Petter Hegvik, Ulrik Sandvik, Esten Øien, Mads Island

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin